09:59 Zdravlje Svi misle prehlada, a ono mnogo ozbiljnije: Ovo su sumptomi "propadanja" jetre, obratite pažnju na ova ozbiljna stanja
15:28 Ispovesti 10 godina sam mislila da je linija na mom noktu običan beleg: Iza svega se krila jeziva istina, jedan doktor mi je spasio život
19:01 Zdravlje Ovu bolest zovu i tihi ubica, simptome retko ko na vreme primeti: 250.000 života se ugasi za godinu dana, obratite pažnju na ovo
12:36 Poznati Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"
11:15 Poznati Poznati pevač vodi životnu borbu: Zdravlje mu je potpuno uništeno i već planira svoju sahranu
11:49 Zdravlje Ne jedem od svoje 14. godine: Devojka bukvalno ne može da pomiriše hranu, već deceniju radi ovo kako bi preživela
15:16 Ispovesti Bila je najplaćenija manekenka na svetu, miljenica čuvenog Versaćea: Bolest je prikovala za krevet, svi su je zaboravili, a sada vratila jača nego ikada
13:54 Zdravlje Ako se stalno budite između 3 i 5 ujutru, telo vam poručuje važnu stvar: Buđenje tačno sat posle ponoći je veliko upozorenje
11:09 Zdravlje Ovaj poremećaj je uzeo maha: Širi se neverovatno brzo i pogađa celo telo, a evo koja grupa ljudi je najranjivija
16:42 Zdravlje Loša koncentracija, nervoza, impulsivnost: Osobe koje pate od ovog poremećaja imaju kraći životni vek
12:43 Zdravlje Javlja se i kod dece: Bolest koja napada celo telo se obično prepozna po ovim simptomima, jedno morate znati
20:57 Zdravlje Novi virus napunio bolnice: U najgorem slučaju dovodi do smrti, a ove simptome ne smete ignorisati
09:50 Dom i saveti Pločice će se cakliti: Pospite samo ovu tečnost i buđ na njima više nikada nećete videti
09:23 Zdravlje 90 odsto ljudi ni ne opere ovaj deo tela, a najprljaviji je: Doktor kaže da odatle "kreću" sve bolesti
08:57 Dom i saveti Očistite četku za WC šolju bez pipanja: Evo kako da napravite rastvor za dubinsku dezinfekciju
08:32 Horoskop Njima će jun biti najuspešniji mesec u godini: Tri astro znaka čeka unapređenje, povišica i zavidna karijera