12:13 Porodica Ispržite ribu bez brašna kao u restoranu: Neće upiti ni kap ulja, a imaće hrskavu koricu
14:40 Dom i saveti Kako se prave bečke šnicle: Da bi bile sočne i ukusne, kuvari u poh stavljaju 1 neobičan sastojak
15:10 Ispovesti Dečko mi je priredio bizarni incident u restoranu: Izveo me je na ručak i uradio nešto toliko odvratno da sam dobila nagon za povraćanjem
17:24 Poznati Na Vilijamov imidž pala i najzgodnija žena na svetu: Izašli zajedno na ručak, a princ nije sakrivao koliko mu prija njeno društvo
11:24 Porodica Svekrva i svekar su pobesneli zbog jela koja sam im skuvala: Došli su na babine, a otišli uvređeni, ne razgovaraju sa mnom
12:30 Dom i saveti Starinski recept za podvarak: Kiseli kupus sa suvim rebrima je idealan zimski ručak, greje i dušu i telo!
18:43 Porodica Svekrva tražila pare za spremanje božićne trpeze: Revoltiran sin odbio, prekinuo kontakt sa majkom, ko je u pravu?
13:54 Dom i saveti Predlog za nedeljni ručak: Pikantni gulaš sa sočnim mesom koje se topi u ustima, savršeno jelo za hladne dane
14:10 Porodica U Jugoslaviji hrana je bila jednostavna, ali domaća: Deca su obožavala ova jela, da li ih i danas spremate?
20:25 Porodica Ova BAKA NAPLAĆUJE deci i unučićima BOŽIĆNI ručak: Komentari su podeljeni, neki su ZGROŽENI ali je mnogima dala IDEJU!
13:00 Dom i saveti Najjednostavniji recept Džejmija Olivera: Svet je poludeo za njihovim HRSKAVIM krompirom, a ovo su njegovi trikovi
08:51 Zdravlje Ova vrsta surutke najbolje čisti jetru: Doktor Perišić otkrio kako se pravilno pije i šta ne smete da uzimate s njom
08:30 Zdravlje Žene koje piju ovaj napitak su zdravlje: Imaju veće šanse da ostanu vitalne u 70-im godinama, vreme je ključan faktor
22:08 Ispovesti U 94. godini i dalje radi od ponedeljka do petka: "Penzija je dobra, ali posao mi je sačuvao živce"
20:15 Lepota i Moda Ne trebaju vam skupe kreme da biste se rešili staračkih pega: Namažite se samo ovom prirodnom mešavinom od 2 sastojka
19:16 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 8. jun: Lavovi, ne dozvolite da vam bilo ko kvari raspoloženje, Ribe, poštujte svoje vreme, a šta je sa ostalima?