18:28 Zdravlje Ove 3 namirnice čuvaju pamćenje posle 50. godine: Doktor savetuje da što češće budu u tanjiru
12:00 Zdravlje Simptom demencije koji se javlja u šetnji: Obratite pažnju, lako može da vam promakne!
21:42 Zdravlje Ovo su 4 signala da vaš mozak ubrzano stari: Lekari izdvajaju simptome koje ne smete da ignorišete
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:29 Zdravlje Neurolog upozorava: Na jedan simptom demencije niko ne obraća pažnju, a javlja se tokom svakodnevnih radnji
13:57 Zdravlje Jedan simptom demencije se javlja dok hodate: Lako ćete ga primetiti, samo obratite pažnju
13:20 Ispovesti Ženi (37) je dijagnostikovana DEMENCIJA: Uzrok ove BOLESTI se sve vreme nalazio u njenoj KUĆI!
08:52 Zdravlje Ukoliko imate OVAKAV osećaj u ustima, HITNO posetite lekara: Jedna NEPRIJATANOST je znak za TEŠKU bolest
09:00 Zdravlje Na ovaj ALARM obratite pažnju: Ukazuje na DEMENCIJU, a primećuje se u SVAKODNEVNIM navikama
18:48 Zdravlje Voće koje ima najmanje šećera: Odlično je za mršavljenje, dobro zasiti, a dijabetičari ga takođe mogu jesti
18:17 Dom i saveti Kapsule za pranje veša vam se lepe i cure? Dodajte samo 1 kašiku ove namirnice u kesicu i problem rešen
17:46 Ispovesti Prelistala sam tajni dnevnik svog muža: Ruke su mi se tresle, oblio me hladan znoj, kad sam počela da okrećem stranice...
17:15 Poznati "Sve puno psećeg izmeta, frižider prazan, a onda su krenule batine...": Slavni glumac se prvi put oglasio nakon stravičnih memoara njegove ćerke - "sve je istina"
16:55 Dom i saveti Ovako se to radi: Momak oduševio milione - Uspeo je da okreči ceo zid za samo 30 sekundi, evo u čemu je caka
16:30 Lepota i Moda Kad je sa 18 rodila, svi joj okrenuli leđa: Put od bede do modne piste - živela u teškom siromaštvu, sad zgrće milione