13:43 Porodica Hoćete li biti ljute ako danas ostanete bez poklona? Evo šta kažu Beograđanke, odgovori su prilično tužni
16:00 Poznati Ovo je najskuplji poklon koji je Tito dobio: Šokiraćete se kad vidite šta je, a od cene ćete dobiti srčku!
11:17 Ispovesti Na 10. rođendan moje ćerke niko nije došao: Naljutili su se zbog pozivnice, evo šta sam napisala u njoj
12:11 Ispovesti Na 10. rođendan moje ćerke niko nije došao: Naljutili su se zbog pozivnice, evo šta sam napisala u njoj
08:45 Porodica „Želimo da vidimo tatinu reakciju“: Mama je rekla sinu da odabere tati rođendanski poklon, dečak nasmejao 1,5 milion ljudi!
14:37 Dom i saveti Nemojte da ispadnete smešni: Zastareli pokloni koje nikako ne smete pokloniti za Dan zaljubljenih
17:50 Porodica Pokloni koji su baksuzni: Ne kupujte ih za Dan zaljubljenih ako ne želite da vam veza pukne!
15:03 Dom i saveti Pokloni koji donose probleme u život: Nikada ih ne darujte za Novu godinu ljudima koje volite, slute na nesreću
11:20 Porodica Zbog ovog videa su svi u suzama: Reakcija bake (90) na poklon koji je čekala celog života će vas rastopiti
14:55 Dom i saveti Ne sme da se unosi u kuću: Ako za Novu godinu dobijete ovaj poklon odmah ga spalite
18:41 Porodica Ako dobijete ovakve poklone za slavu, odmah ih bacite! Veruje se da privlače svađu i nesreću u kuću
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 12. jul: Ovnove čeka težak dan, a Ribe veliki preokret u ljubavi
18:22 Ispovesti U kafiću u Kotoru naručila sam kafu sa ovsenim mlekom: Evo šta sam dobila, ostala sam bez teksta!
17:52 Lepota i Moda Žene u Srbiji se takmiče koja će pre da kupi ovu haljinu: Sakriva stomak, u njoj izgledate mršavije, a košta oko 3.000 dinara
17:21 Zdravlje Možda imate tromb, a da to ni ne znate: Ovo su simpomi koji nepogrešivo pokazuju da je vreme da idete kod lekara
16:52 Dom i saveti Napravite limunadu, ali sačuvajte kore: Evo kako ih možete iskoristiti u bašti, zlata su vredne
16:25 Lepota i Moda Kao devojčica u 46. godini: Glumica bukvalno ne stari, pokazala zanosnu figuru u crvenom bikiniju