19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?
19:18 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 16. maj: Devica treba da se čuva dvoličnih osoba, Škorpija će doneti važnu odluku
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 4. april: Bik da se čuva prevare, Rak da ne rasipa novac, a šta čeka vas?
19:21 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 14. mart: Bik ima promenu na poslu, Škorpiji se vraća bivša ljubav, a šta se dešava vama?
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 14. februar: Blizanci donose važnu odluku, Škorpiju vodi strast, a ko će dobiti novac?
19:22 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 2. februar: Kod Vage je burno u ljubavnom životu, Strelac da posluša savet kolege
18:56 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 19. januar: Rak da kontroliše reakcije, Lav da pripazi na zdravlje, Škorpiji se neko meša u ljubavni život
18:55 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 27. oktobar: Ovan ima problem s novcem, Biku se komplikuje ljubavna situacija, Vagama se drugi mešaju u život
19:08 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 20. oktobar: Biku se komplikuje ljubavni život, Rak treba da primeni savet kolege, a ko će iznenada otputovati na vikend?
18:48 Zdravlje Voće koje ima najmanje šećera: Odlično je za mršavljenje, dobro zasiti, a dijabetičari ga takođe mogu jesti
18:17 Dom i saveti Kapsule za pranje veša vam se lepe i cure? Dodajte samo 1 kašiku ove namirnice u kesicu i problem rešen
17:46 Ispovesti Prelistala sam tajni dnevnik svog muža: Ruke su mi se tresle, oblio me hladan znoj, kad sam počela da okrećem stranice...
17:15 Poznati "Sve puno psećeg izmeta, frižider prazan, a onda su krenule batine...": Slavni glumac se prvi put oglasio nakon stravičnih memoara njegove ćerke - "sve je istina"
16:55 Dom i saveti Ovako se to radi: Momak oduševio milione - Uspeo je da okreči ceo zid za samo 30 sekundi, evo u čemu je caka
16:30 Lepota i Moda Kad je sa 18 rodila, svi joj okrenuli leđa: Put od bede do modne piste - živela u teškom siromaštvu, sad zgrće milione