14:40 Zdravlje Doktori smatraju da je ovo NAJZDRAVIJI orašasti PLOD: Ljudi koji jedu OVU NAMIRNICU mogu da izbegnu KARDIOVASKULARNE bolesti
11:32 Zdravlje Bol u GRUDIMA, srce lupa kao LUDO: Ljudi misle da je INFARKT, a zapravo je nešto mnogo "opasnije"
08:48 Zdravlje TRI namirnice koje su NAJGORE za SRCE: Najbolje je da ih SVI izbegavaju, naročito ljudi PREKO 50 godina
14:30 Zdravlje Jedan NAIZGLED bezazlen SIMPTOM ukazuje da vam je SRCE U OPASNOSTI: Ako primetite ovo, odmah se javite lekaru!
11:30 Zdravlje Ova vrsta MESA je gora za SRCE nego što se mislilo: Povećava RIZIK od kardiovaskularnih bolesti
20:50 Zdravlje Preporodiće CEO ogranizam: Ovo biljku nazivaju POVRĆEM SREĆE, čuva SRCE, SNIŽAVA holesterol i uništava heliko bakteriju
14:00 Zdravlje Saznajte da li vam je SRCE bolesno: Nakašljite se i PROVERITE, postoji šest SIMPTOMA koji ukazuju na SMRTNU opasnost!
18:00 Dom i saveti Evo šta se dešava u ORGANIZMU ako pojedete jedan AVOKADO: Dobro ćete razmisliti kada budete ČULI istinu
21:15 Zdravlje Ove DVE namirnice mogu da spreče SRČANI UDAR: Svako jutro POPIJTE po kašiku ovog napitka
18:00 Zdravlje Cvekla kao najbolji LEK: Istraživanja DOKAZALA njenu čudotvornost, čuva srce i usporava STARENJE
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?